Bobiler

Det finns alltid en perfekt KABE.

En KABE bobil er en investering i livskvalitet. Et valg for deg som vil det aller beste for deg og din familie. Et valg der du kan kjenne deg trygg på å ha et fleksibelt og bekvemt boende av høyeste kvalitet, tilpasset for de tøffe krav som både du og det skandinaviske klimaet stiller. Med all rett. KABE har fem ulike modellserier av bobiler for alle behov og ønskemål.

Classic

En modellserie med litt kortere utstyrsliste og litt færre valg, men med KABE:s høye kvalitet tvers igjennom. Det firer vi ikke på.

> Se vårt kompletta sortiment
Classic, Innstegsmodell med alle KABE:s kvaliteter.
Classic

Halvintegrert

I KABE:s halvintegrerte bobiler er luksusutstyret standard. Et perfekt valg for deg som vil ligge i teknikkens absolutte forkant og ikke nøyer deg med annet enn det aller beste. Du velger selv om du vil ha med eller uten Crossover, dvs. ekstra sengeplass ovenfor dinetten. Bekvemt og fleksibelt, som i alle KABE:s biler.

> Se vårt kompletta sortiment
Halvintegrert, Ikke noe annet enn toppklasse.

Crossover

Et mobilt liv med høy trivsel krever en del av bostedet. I KABE Crossover har vi Skapt en fleksibel bobil uten kompromisser. På alle måter en halvintegrert bil, men med ”bulken på taket” som et verdifullt tillegg. Den ekstra plassen ovenfor dinetten gir mulighet til å ta med flere personer på eventyret!

> Se vårt kompletta sortiment

Helintegrert

I KABE:s helintegrerte bobiler har vi ikke tillatt noen kompromisser mellom bosted og kjøremaskinen. Nærmere ”hjemme” enn så her kan du knappest komme på veien. Bilen er fylt med smarte funksjoner som gjør livet så smidig som mulig, og kjøreegenskapene er selvsagt av høyeste klasse. Ikke rart at modellserien raskt har blitt en riktig storselger blant KABE bobiler!

> Se vårt kompletta sortiment
Helintegrert, Et mobilt hjem av høyeste klasse.
Helintegrert

Imperial

Imperial-serien er en kolleksjon juveler i bobilenes absolutte premium-segment. Her ligger standarden på luksusnivå, fra alle aspekter.

> Se vårt kompletta sortiment
Imperial, Når bare det absolutt beste er godt nok.
Imperial

Troms Caravan på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Troms Caravan på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra KABE.

´