Om oss

Troms Caravan AS - Tromsøs største campingvogn- og bobilforhandler.

2012 åpnet Troms Caravan AS sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler. Vi holder til i flotte lokaler på Novasenteret i Tromsdalen, rett ved Amfi Pyramiden.

Veletablert firma

Troms Caravan er et veletablert og velkjent firma med mange år innen bransjen. 6 ansatte som står på for at kunder skal få en god opplevelse enten det gjelder service, eller kjøp/bytte av bobil og campingvogn. Deres ambisjon er fornøyde kunder, som forhåpentligvis vil snakke varmt om Troms Caravan til andre. Velkommen inn til oss og titt inn blant våre fritidskjøretøy!

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk fra KAMA Fritid og Max Fritid, fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr.

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria og Sun Living tilbyr Troms Caravan også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Troms Caravan er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert KABE- og Adria-verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Troms Caravan på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Troms Caravan på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra KABE.

´